četvrtak, 20. siječnja 2011.

Gordon Murray električni T.27 grad automobil udario u ime znanosti, drži se lijepo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/gordon-murrays-electric-t-27-city-car-crashed-in-the-name-of-sc/:
Gordon Murray električni T.27 grad automobil udario u ime znanosti, drži se lijepo
Mi smo pitali za neke lude stvari u našu viziju automobila budućnosti , a mi smo učenje da su mnogi od njih mogu se naći u Gordon Murray provedbu njegov automobil od sutra, T.27. EV moć? Provjerite. Odd središnja sjedala? Provjerite. Racing-nadahnut sigurnosne mjere? Dvaput ček, o čemu svjedoče ove fotografije crash test koji, kao što možete vidjeti, izuzetno su u neposrednoj blizini tvrtke računalnih simulacija. To je maleni stvar, samo nešto više od osam metara dug i težak ispod 1.500 £, iako za to ćete dobiti vrh sjeme od oko 65mph i raspon između 80 i 100 milja - i sposobnost da se izvoditi u zid na 40 posto offset bez ozljeda. Trčanje prototipa očekuje se na cesti u samo nekoliko mjeseci i, uz malo sreće, proizvodnja verzije ovog (i benzinske T.25) mogao biti udaranje ulicama sljedeće godine.

Nastaviti čitanje Gordon Murray električni T.27 grad automobil udario u ime znanosti, drži se lijepo

Gordon Murray električni T.27 grad automobil udario u ime znanosti, drži se lijepo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 13:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar