četvrtak, 20. siječnja 2011.

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 zamka za Eldar Murtazin, s obzirom na užaren pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/sony-ericsson-mt15i-vivaz-2-ensnared-by-eldar-murtazin-given/:
Izbor android UREÐAJI Gingerbread samo rasla po jednu, zahvaljujući Sony Ericsson MT15i i ruski premijer mobilni recenzent, Eldar Murtazin , koji ga je stavio preko njegove rigorozne pregled ciklusa. Obično mrzovoljan Gent ugodno iznenađen SE najnovije (i posve neslužbeno) slušalica, tvrdeći da je tvrtka "razvila i je o to lansirati uistinu sječivo uređaja i ... je gotovo ništa za strah u hardver odjel, kao dobro." On je hvale za natprosječne front-suočava cam, izdržljivost nude 1500mAh baterija, te 854 x 480 res na Reality Display - iako on ne upozori da Sony Bravia Engine koristi se samo kada je konzumiranje multimedije i stoga je ograničeni utjecaj na poboljšanje kvalitete proizvodnje.

Interno, ti si obličje at 512MB RAM-a i 1GHz Qualcomm MSM7630 s Adreno 205 grafika, sve što je rezultiralo u savršeno glatka, bez zaostajanja rad. Unatoč svojih mnogih pluses, Eldar opisuje MT15i kao telefon ciljanje mid-range, koja poziva sve vrste ukusnih cijene spekulacije, iako nismo u potpunosti sigurni da se slažemo s njegovim pretpostavka da je ovaj telefon će se zove Vivaz 2 . Xperia marke sprijeda i zamjena Symbian s android kolektivno bi sugeriraju da će imati posve novo ime, kada je otkriven - što ćemo ići naprijed i pretpostaviti što će se dogoditi na MWC sljedećeg mjeseca.

Sony Ericsson MT15i / Vivaz 2 zamka za Eldar Murtazin, s obzirom užaren pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 02:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BestBoyZ | izvor mobitel-pregled | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar