četvrtak, 20. siječnja 2011.

T-Mobile potvrđuje Galaxy S sa 4G, Android-based Sidekick 4G dolaze

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-confirms-galaxy-s-with-4g-android-based-sidekick-4g-ar/:
Hej, ovo je vrsta iz vedra neba: na vrhu Vibrant 4G da smo već imali procurila ad nauseam (iako on odnosi se na to kao "Galaxy S 4G"), T-Mobile USA CEO Phiipp Humm spominje događaj je jutros da je tvrtka priprema HSPA + Sidekick - Da, Sidekick - iako s android prorezom na mjestu mrtav Opasnost Hiptop operativni sustav. Za snimanje, T-Mobile nije imao bilo kakve Sidekicks u svom sastavu od sredine prošle godine , iako to ne vlastite Sidekick brand - ne Opasnost / Microsoft - i nesumnjivo bi ljubav da se vrati na relevantnosti. Slučajno, Mister Android sebe, Andy Rubin, došao iz Opasnost - tako Sidekick je početak da ga slijedi okolo. Vrsta poput ... znate, sidekick. Oba proizvoda su, rekao je da se "uskoro".

T-Mobile potvrđuje Galaxy S sa 4G, Android-based Sidekick 4G dolaze prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 10:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor PC Magazine | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar