četvrtak, 20. siječnja 2011.

HTC curenja sugeriraju velike, male, buttonless i Brew MP-based telefoni su na putu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/htc-leaks-suggest-big-small-buttonless-and-brew-mp-based-phon/:
Sve u svemu, HTC ne napraviti najbolji posao zaštite svojih Putokaz, dapače, slajdove koji leaked malo više od godinu dana završio rade nevjerojatan posao pokazujući nam ono što je u cijevi za 2010, tako da bih ni ' t sumnje masivni širiti taj PocketNow objavljeni danas. Počevši na vrhu, imamo uređaj koji izgleda kao trackpad-manje evoluciju izvornog Desire (na slici gore), još jedan koji izgleda poput Aria veličine Nexus jedan u crnoj boji (kompletna sa old-school trackball), i dodatni verzija buttonless telefon koji je dobio generički HTC marke u mjestu Verizon logo u sliku otkrivena od strane Phandroid prije nekoliko dana (na slici nakon pauze).

To nije sve, ipak: tu i čini se da je donjem kraju Android uređaj s tjelesnim Pošaljite / End gumbima i optički trackpad ispod omalen prikaza uz uobičajena četiri kapacitivnih tipki. Uređaj s Telecom logotip Kina na to je također u mix, izgleda kao velika-prikazivan model koji će vjerojatno biti spremni učiniti bitku s tom 1.2GHz Droid X drugo ime koje je pokrenula upravo tamo. Konačno, tu je mali, entry-level modelu koji bi mogli uspjeti Smart kao HTC's Brew MP -powered flagbearer, iako Android je očito potisak ovdje. Naočale i imena su još uvijek misterija preko odbora u ovom trenutku, ali kao PocketNow kaže, ne bih se iznenadio da biste dobili pojedinosti na MWC sljedećeg mjeseca.

Nastaviti čitanje HTC curenja sugeriraju velike, male, buttonless i Brew MP-based telefoni su na putu

HTC curenja sugeriraju velike, male, buttonless i Brew MP-based telefoni su na putu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 17:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PocketNow (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar