četvrtak, 20. siječnja 2011.

HTC Flyer tableta za vrhom SAD-slijetanje ožujka, biti uslijedila su još dva lista u lipnju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/htc-flyer-tablet-tipped-for-us-landing-in-march-to-be-followed/:
S obzirom na trenutne trendove , to je razumno vjerovati da je prije svega pitanje HTC tableta više nije ako Taiwanese poduzeće će proizvoditi jedan, ali kada . Dakle, tko bi mi uopće obratiti za pomoć, ali one sve govorljiv uzvodno Proizvođač dojelova da DigiTimes poznaje i voli tako dobro? Njihov najnoviji podaci ukazuju na Android tablete pod nazivom Flyer dolasku u SAD-u u ožujku (samo dovoljno rano potencijalno pobijediti Xoom i playbook na tržište), što će se kotrljati po svijetu u drugom tromjesečju 2011 i biti spojena dva više škriljevca uređaji ( Scribe? ) u lipnju. Daljnje pojedinosti se malo taman, uključujući i sumnjive prijedlog da Flyer će doći s android 2,3 na brodu i biti upgradeable na Saće (3.0), ali mi smo skloni uzeti u obzir ukupnu Putokaz vjerodostojni. Unatoč svojim Thunderbolt lansirati na CES, HTC je relativno mirno u velikom siječnja događaj, pa sumnjamo da će donijeti velike (GER od smartphone) oružje na Mobile World Congress u Barceloni sljedećeg mjeseca.

HTC Flyer tableta za vrhom SAD-slijetanje ožujka, biti uslijedila su još dva lista u lipnju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 01:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigiTimes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar