četvrtak, 20. siječnja 2011.

Čeljust Era štapići akcelerometar u vašem slušalice s poništavanjem šuma, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/jawbone-era-sticks-an-accelerometer-in-your-noise-canceling-head/:
Uz fantastičan Bluetooth slušalica na tržištu i Pumpin 'prijenosni zvučnik za zvuk iz gužve, kako bi čeljust poboljšati svoju ponudu proizvoda? Pa, mi još uvijek misle stereo slušalice može oteći ... ali to nije ono što je tvrtka isporučuje danas. Ne, ovo je doba čeljust, prvi svjetski Bluetooth slušalica s ugrađenim Akcelerometar za motion-sensing aplikacije, i mnogo više poboljšanja, gdje da je došao iz. Tu je novu verziju tvrtke NoiseAssassin s poništavanjem šuma algoritme koji prilagođava ulazni volumen i izravnanja kako bi Vas bolje čuti, ekstra-velikom 10mm konus zvučnika uz veći raspon frekvencija, dva procesora, više memorije, i sat ekstra baterija života u odnosu na čeljust Icon, biti specifičan. Sa samo dva prijedloga trenutno priznat - dvaput dodirnite za početak / kraj / prekidač pozive i brz protresti da par - brzinomjer je malo trik za sada, ali čeljust sugerira više geste su vjerojatno na putu. U međuvremenu, drugi napredak može učiniti doba isplati cijenu upis - što je 130 dolara, koje je po.

Mi smo proveli oko pet sati uz slušalice već, slušanje glazbe i uzimanje pozive, i dok brzinomjer gotovo izgleda izgubljeno u sadašnjosti, nema popusta da novi 10mm vozača i audio može ispumpati. Iako nije zamjena za skup posvećen kvalitetu slušalice, zvučalo svjetovi bolji od čeljust Ikona je malen, kositren bubanj, i svira pjesme Pandora mi više ne osjeća neodoljiv želju da ga izvadite iz našeg uha - što kiborg postojanja sve više podnošljiv, pretpostavljamo. Mi ćemo vam donijeti cjelovit pregled uskoro, ali ako ste već prodali, da ćete pronaći četiri različita dizajna grb na prodaju u čeljust's online trgovine ... oh, pravo o sada. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje čeljust Era štapići akcelerometar u vašem slušalice s poništavanjem šuma, idemo Hands-on

Čeljust Era štapići akcelerometar u vašem slušalice s poništavanjem šuma, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar