četvrtak, 20. siječnja 2011.

FAA upozorava tijeku GPS pitanja u jugoistočnom SAD-u zbog obrane 'testova'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/faa-warns-of-ongoing-gps-issues-in-southeastern-us-due-to-defens/:
Nemojte paničariti, ali svatko na planiranje koristeći GPS-u jugoistočnom SAD-u za sljedeći mjesec ili na taj način vjerojatno će ištanje kako bi bili sigurni da su usporavanje opciju. To je u skladu s leta savjetodavno samo izdaje FAA, koji upozorava pilota da su njihovi GPS signal "mogu biti nepouzdani ili nedostupan", zbog "GPS testove" da Ministarstvo obrane će se obavljanje između 20. siječnja i 22. veljače. Detalji su prilično svjetlo izvan toga, ali ne FAA napomenuti da kada je "testove" javljaju da će biti aktivan 45 minuta, te se nakon 15 minuta off vrijeme - dodatne obavijesti piloti će očito biti izdana barem 24 sata prije bilo kakvog testiranja. Naravno, dok ovo posebno savjetodavno je usmjeren na pilota, to će vjerojatno također će utjecati na sve ostale GPS uređaja, kao što je FAA ne spominje bilo koji GPS probleme specifične za zrakoplovstvo. Pravo pitanje je, međutim, samo ono što one tajanstvene "GPS testove" su - ako su, u stvari, GPS testove na sve ...

[Hvala, Brady]

FAA upozorava tijeku GPS pitanja u jugoistočnom SAD-u zbog obrane 'testovi' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 14:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FAA (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar