četvrtak, 20. siječnja 2011.

J5 Stvaranje je uređaj / dijeljenje podataka periferije ostavite nam oprezno optimistični

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/j5-creates-device-data-sharing-peripherals-leave-us-cautiousl/:
Mi smo umire kako bi saznali više o J5 Stvaranje je liniju atraktivnih i ambiciozne periferije, ali nismo posve sigurni da zapravo postoje. Tvrtke website značajke šest različitih podataka i uređaja dijeljenje proizvoda - JUC100 crvotočinu KM Switch nudi tipkovnicu i miš funkcionalnost preko dva uređaja; JUA230 DVI adapter prikaza povezuje do šest monitora s tri različita načina prikaza, a JUH320 crvotočinu kolodvor okuplja zajedničke tipkovnica i miš pristupiti s dva USB 3.0 porta i čitač memorijskih kartica. J5 stranice obećanja stilski povezivost, featuring elegantan proizvod renderings i flash prezentacije koje pruža, hm, inspirational uvid - labudove, flaute, balerine - ali ne razgovor gotovih proizvoda, cijena ili dostupnost. Osim toga, nismo pronašli bilo koji od ovih uređaja za prodaju on-line, unatoč činjenici da je brand je nadređena tvrtka, KaiJet, osnovana je proizvođač perifernih jedinica u Tajvan. Dakle, da, postoji mogućnost da netko tamo vani zakačen na crvotočinu kolodvor upravo sada, ali ne bih se kladiti naš dijamant optočena iPhone na njega.

J5 Stvaranje je uređaj / dijeljenje podataka periferije ostavite nam oprezno optimistični prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 00:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sve USB | izvor Napravi J5 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar