četvrtak, 20. siječnja 2011.

Eric Schmidt izlaže tri prioriteta za Google: LTE, mobilni novac, jeftin smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/eric-schmidt-lays-out-three-priorities-for-google-lte-mobile-m/:
Nije točno ići na u dužini oko njih, ali Google CEO Eric Schmidt je legao vanjska strana tri jasne prioritete za tvrtku u kratkom gost članak za Harvard Business Review - i, ne iznenađujuće, oni su "sve o mobilnim . " Oni uključuju s naglaskom na "Razvoj temeljne brzo mreže", ili ono što Schmidt bilješke je "općenito naziva LTE" guranje razvoj NFC-based "mobilni novac" i, zadnje ali ne najmanje, čime se povećava dostupnost jeftin smartphone u najsiromašnijim dijelovima svijeta. Na tom drugom mjestu, Schmidt čini se da je posebno optimističan, rekavši da on predviđa "doslovno milijarde ljudi uzimajući jeftin, browser-based touchscreen telefona u narednih nekoliko godina." Hit up izvor link ispod za čitanje Schmidt's uzeti na "velike mobilne revolucije" za sebe.

Eric Schmidt izlaže tri prioriteta za Google: LTE, mobilni novac, jeftin smartphone prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 14:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Harvard Business Review | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar