četvrtak, 20. siječnja 2011.

T-Mobile USA razgovora budućnosti, Deutsche Telekom je odvikavanje od užeta; Clearwire spektra kupnju još uvijek u igri?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Njemački Deutsche Telekom - poznatiji u SAD-u T-Mobile USA je starješina roditelja - bio je u New Yorku danas pričajući svoj američke divizije izglede za budućnost, i execs s obje strane ribnjak je prilično malo za reći. Najveći preostali zabrinutost za prijevoznika vrte oko prihoda i kupca stap - koji, budimo iskreni, su osnovne smjernice koje svaki prijevoznik u svijetu je u potrazi za poboljšanje - i podjela predsjednik Uprave Philipp Humm upravo objavila niz inicijativa za pomoć dobiti one brojeve u redu. Na odljeva strani, oni su "ide velika s android" u borbi protiv iPhone, i dalje razvaljajte WiFi poziv da razriješi pitanja mrežna pokrivenost, i zatezanje se »upravljanje rizikom« pitanja koja su pustiti neki zakon deadbeats skliznuti kroz pukotine. Smiješno da mislim da je neplaćanje je dovoljno velik problem da se prihod rizik za ove dečke, ali to je istina.

Nastaviti čitanje T-Mobile USA razgovora budućnosti, Deutsche Telekom je odvikavanje od užeta; Clearwire spektra kupnju još uvijek u igri?

T-Mobile USA razgovora budućnosti, Deutsche Telekom je odvikavanje od užeta; spektra kupnju još uvijek u igri? Clearwire prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 15:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Deutsche Telekom , Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar