četvrtak, 20. siječnja 2011.

Kako bi se otključan HTC WP7 uređaj iz re-locking nakon svakog sync

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/how-to-keep-your-unlocked-htc-wp7-device-from-re-locking-after-e/:
Kako bi se otključan HTC WP7 uređaj iz re-locking nakon svakog sync
Ok, pa WP7 zajednicu sjeckanje ne može biti sasvim kao aktivan kao da se radi neumorno kako bi svaki aspekt Android uređaja splayed na povjetarac, ali to nije za reći nema vješt grupa tinkerers trude na Microsoftovim najbolje. ChevronWP7 je jasan primjer toga, i iako je bio službeno povukao je još uvijek prilično sigurno se koristi. Sada njegova funkcionalnost je proširena s drugi hack koji vam omogućuje da koristite Zune za sinkronizaciju HTC slušalicu bez uzimajući sve zaključan gore uske opet. Možete pronaći sve detalje o drugom kraju izvor link ispod, ali mi ćemo ići naprijed i vas upozoriti da čim sljedeći WP7 verzija kapi ovaj otključati će biti onemogućen. Onda će biti na sljedeći jedan.

Kako bi se otključan HTC WP7 uređaj iz re-locking nakon svakog sync prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 00:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AliWaqas | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar