četvrtak, 20. siječnja 2011.

ZMP RoboCar MeV mjesta samo jedan, ali može voziti čak i kada sama (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/20/zmp-robocar-mev-seats-only-one-but-can-drive-even-when-alone-vi/:
ZMP RoboCar MeV mjesta samo jedan, ali može voziti čak i kada sama (video)
Pogledajte video ispod i vidjet ćete da je ovo stvar je jasno ne idući u pobijediti bilo kopneni rekord u brzini, i sa nary vrata to je jedva za sve vremenske uvjete popustljiv. No, RoboCar MeV iz ZMP je više istraživanja vozila, self-vožnje automobil koji je izgrađen na električni mikrokarcinoma platformu. Ona koristi GPS i prezasićenost prednji i stražnji senzori znati gdje to ide, evolucija Linux pogon 1 / 10 maketa smo vidjeli povratak u 2009 . Samo, znate, veći. I skuplja. Put skuplja. Da, možete kupiti jedan, ali vi tražite na oko 35.000 dolara za najjednostavnije verzije, tipa, koji ima samo automatske kontrole brzine. Tip B je upravljanje nadzor, kao i košta oko 59.000 dolara, dok je tip C je nevjerojatnih 84.000 dolara i dodaje automatsko kočenje kontrola uz cijeli paket slika i intertial senzora. Naručite odmah za isporuku u oko dva mjeseca - u Japanu, naravno.

Nastaviti čitanje ZMP RoboCar MeV mjesta samo jedan, ali može voziti čak i kada sama (video)

ZMP RoboCar MeV mjesta samo jedan, ali može voziti čak i kada sama (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 20 siječanj 2011 11:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Svi automobili Electric | izvor ZMP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar