utorak, 11. siječnja 2011.

3D je opasno / nije opasno: optometrista grupa brani Nintendo 3DS izdanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/3d-is-dangerous-not-dangerous-optometrist-group-defends-ninte/:
Mnogo je od Nintendo's 3DS upozorenje da šest-i-pod gužve vjerojatno bi trebalo staviti na 2D modu, i dok CEO Iwata je pristala da "se proaktivno o informiranju naših kupaca .... ne mora nužno biti pozitivna za naš prodajni, "American Optometric Udruga je stavio zanimljiv spin na sve to. Izdali izjavu prošlog tjedna - Da, tijekom CES ludosti - ". Zapravo može pomoći otkriti suptilne bolesti koje, lijevo neispravljen, često rezultiraju u teškoćama", tvrdeći da 3D prikaz I ne samo to, nego 36.000-jak grupa sugerirale su "djeca mlađa od šest mogu koristiti 3DS u 3D modu ako je njihov vizualni sustav se razvija normalno." Tako yeah, Little Timmy's Christmas 2011 nije upropastila samo još, ali koji ostavlja dovoljno vremena za proučavanje natječu izaći zbunjujući svatko čak i dalje.

3D je opasno / nije opasno: optometrista grupa brani Nintendo 3DS izdanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 00:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PC World | izvor WSJ , PRNewswire | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar