utorak, 11. siječnja 2011.

Google Docs uvodi video player, još jedan način da se ubije vrijeme u uredu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/google-docs-introduces-video-player-yet-another-way-to-kill-tim/:
Google na čelu sve dublje u oblacima ove godine s novom funkcijom za Google dokumente : video reprodukcije. Od ovog tjedna, korisnici mogu uploadati video (do 1GB) u podržanom formatu, te ih učiniti dostupnima za pregledavanje u Google dokumente. Kao i kod prethodnog dijeljenja videozapisa postaviti, još uvijek možete skinuti video, uključujući i prethodne verzije. Googleovi inženjeri su upozorili na prekomjerno vrijeme obrade, ali jednom videa su gore, gledanje je kao jednostavan kao klikom igrati - i imaju Flash player, naravno. Nismo posve sigurni što je prednost nad Youtube, ali mi smo na brodu za sve što nam omogućuje podijeliti naše ljubavi creepy vježba videa robot s našim suradnicima.

Google Docs uvodi video player, još jedan način da se ubije vrijeme u uredu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 02:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Dokumenti Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar