utorak, 11. siječnja 2011.

Analogni zalazak sunca počinje, svi novi Blu-ray playera samo će izlaz HD preko HDMI

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/analog-sunset-begins-all-the-new-blu-ray-players-will-only-outp/:
Las Vegas Zalazak sunca
Piletina Mali su zabrinuti o tome , jer davno prije Prvi Blu-ray (ili čak i HD DVD ) naslov ikada objavljen je i prvi korak prema analogni zalazak sunca službeno je došao. Svaka nova Blu-ray player najavio nakon 1. siječnja 2011 jedini izlaz HD preko HDMI - igrači koji su započeli utovar prošle godine još uvijek može biti prodan do kraja ove godine ipak. Ako ste upravo ljubav komponentni video , možda ćete shvatiti da ćete biti u mogućnosti da biste dobili igrača danas i nastaviti uživati u njemu u godinama koje dolaze, ali možda i ne. Vidite studiji također imaju slike Ograničenje token (ICT), koji kada se postaviti na naslov će reći sve i sva Blu-ray playeri do pretvoriti analogni izlaz na 540p. Samo predah je da ako je postavljen na naslov, to mora biti označena na kutija, i naravno da ne može retroaktivno biti postavljen (bilo koji naslov imate sada će nastaviti igrati na isti način kao što to radi na Vaše postojeće igrače ). Mi smo čekali konačnu potvrdu, ali očito ICT nije mogućnost studija do sada tako početi u potrazi za ikonu na svoj najnoviji kupnje. Završnoj fazi u zalasku sunca je 2013, kada analognih izlaza će biti uklonjen iz Blu-ray playera u potpunosti, ali sumnjamo da ćemo imati bolje stvari za brinuti o do tada kao ultra HD ili digitalnu distribuciju.

Analogni zalazak sunca počinje, svi novi Blu-ray playera samo će izlaz HD preko HDMI prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 21:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AACS LA dozvola (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar