utorak, 11. siječnja 2011.

Ford Focus Electric motor izvađen, split rastavlja, bakreno crijeva izložena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/ford-focus-electric-motor-extracted-split-asunder-coppery-guts/:
Ford Focus Electric motor izvađen, split rastavlja, bakreno crijeva izložena
Jučer smo vidjeli junk u prtljažniku , sada ovdje je ono što je to napajanje. To je motor koji čini Ford Focus Electric otići, i dok mi još uvijek ne znamo mnogo detalja (nismo mogli dobiti bilo tko da citiram nam težine), to je prilično kompaktan malo stvar. Nismo, međutim, dobiti potvrdu da se ne će se izvoditi kroz bilo standard prijenosa, kao što su suhe spojke automatski da redovite Focus dolazi s, niti nešto poput dvije brzine prijenosa koje Tesla koristi u svojim Roadster . To će biti "poput CVT", rečeno nam je, imajući motor u svojoj najučinkovitiji RPM, i dok nismo sigurni što to izgleda kao na unutrašnjost sigurni smo da ćete biti uključeni ne prebacuje, ni priručnik niti automatski.

Ford Focus Electric motor izvađen, split rastavlja, bakreno crijeva izložena prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 13:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar