utorak, 11. siječnja 2011.

Louis Vuitton mobitel kopče je varka, potencijalno štetni za vaše muškosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Ovaj Louis Vuitton mobitel kopču nam dolazi putem Kine i okuplja dvije stvari koje nikad ne bi trebao biti u kombinaciji: lažne dizajnerske pojasevi i bežične komunikacije. Prije svega, da smo svi čuli upozorenja o veličini blizina naše dijete odluka; drugi, mi smo prilično sigurni da uzimajući svoj remen off svaki put kada se pozvati samo neće dovesti do frustracija, ali neke prilično čudno izgleda u podzemnoj željeznici, i konačno, to je lažna. Gledaj, to nije kao što smo anti-višak ovdje, ali čini nam se kao solid gold mobitel je daleko više praktičnih ulaganja. Ova vrlo smiješno čudna je očito dolazi kompletan s Bluetooth slušalice i ugrađeni u kameru, a podržava dual kartica stanju i TF kartica ekspanziju. Znate kako se osjećam o tome, ali ako morate, tu je video nakon skoka.

Nastaviti čitanje Louis Vuitton mobitel kopče je varka, potencijalno štetni za vaše muškosti

Louis Vuitton mobitel kopče je varka, potencijalno štetni za vaše muškosti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 17:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SKOPJE, Gadget | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar