utorak, 11. siječnja 2011.

WP7 ažurirati brže app vrijeme učitavanja, kopirajte i zalijepite je pravi, puštanje datum ostaje nejasan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/wp7-update-with-faster-app-load-times-copy-and-paste-is-real-r/:
Kao što je objašnjeno prije , Windows 7 Telefon je postavljen za puštanje veliki update kasnije ove godine, ali čini se da dečki u Redmondu napokon mogu biti spremni za slanje OS osvježiti koji će značajno poboljšati postojeću WP7 korisničko iskustvo. Prvo i najvažnije, kopirajte i zalijepite je uključen, što s obzirom koliko dugo smo čekali za to funkcionalnost, će biti više nego dovoljno da se smiriti većinu. Ažurirati, međutim, također obećava bitno niže vrijeme učitavanja za third-party apps zbog poboljšanja u upravljanje memorijom. Mi nemamo podatke o specifičnim ugađanje napravio, ali općenito, promjene se dodijeliti više memorije za pre-loading aplikacija ubrzati stvari značajno. Tko zna kada će korisnici dobiti nadogradnju, ali ovdje je u nadi da je prije nego kasnije. Proviriti video nakon pauze da vidite samo koliko brže ćete doći do vaše početi honanje Voće ninja vještine kada raspoloženje štrajkova.

Nastaviti čitanje WP7 ažurirati brže vrijeme učitavanja app, kopirajte i zalijepite je pravi, puštanje datum ostaje nejasan

WP7 ažurirati brže app vrijeme učitavanja, kopirajte i zalijepite je pravi, datum izlaska ostaje nejasan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser | izvor AnandTech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar