utorak, 11. siječnja 2011.

BAE-a laseri slijepa morima gusare, imati nikakvog utjecaja na ledu Pirates

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/baes-lasers-blind-high-seas-pirates-have-no-effect-on-ice-pira/:
BAE Systems ima svoje ruke u neke prilično luda istraživanja u prošlosti, iz Bug Botovi na plašt nevidljivosti razvoj i još mnogo toga. No, kao i ovaj sljedeći predmet implikacije za naše planirane distopijski gadget zajednice na otvorenom moru (mislim Waterworld-susreće-Engadget Show), uzeli smo obavijest tout de suite. Biti prodali kao ne-smrtonosno zastrašuje da gusari, srce broda-based sustav je Nd: YAG laser koji se može koristiti za odvratiti od napadača više od pola milje udaljeno - te ih dezorijentirati na bliže rasponima. "Učinak je sličan, kada pilot napada iz pravca sunca", rekao je BAE-a Roy Evans. "Odsjaj od laser je intenzivan dovoljno da bi ga nemoguće cilj oružja kao što AK47s ili RPG, ali nema stalni učinak." Wild, ha? Provjerite PR nakon pauze za potpuni nisko-dolje.

Nastaviti čitanje BAE-a laseri slijepa morima gusare, imati nikakvog utjecaja na ledu Pirates

BAE-a laseri slijepa morima gusare, nemaju utjecaja na ledu Pirati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 16:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar