utorak, 11. siječnja 2011.

Skype hitova novi rekord od 27 milijuna istovremenih korisnika u svjetlu IOS videochat izdanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/skype-hits-new-record-of-27-million-simultaneous-users-in-wake-o/:
Iako videochat je dostupna u nekim ili drugom obliku za dobar nekoliko godina, čini se da samo stvarno biti udaranje njegove koračati sada, možda i zbog činjenice smartphones više nisu cigle u obliku i veličine zvijeri su nekad bili. Najnoviji dokaz za ovaj trend dolazi od Skype, koji je predstavio video pozivanje na iPhone prije nekoliko dana i jučer je uspio dostići novi korak u svojoj povijesti: 27 milijuna korisnika online u isto vrijeme. To udobno zasjenjuje prethodni rekord, koji je bio ni više od 26 milijuna, a dok se ne sve one prijavljene Skypers može se pripisati svojoj FaceTime alternativu, to je neporeciv da je nedavni rast u Skype-a kupaca je katalizirana njegova uvođenja video poziv. I sada da je dolazak na Android telefone i televizore od svih vjera , taj broj samo treba nastaviti rasti.

Skype hitova novi rekord od 27 milijuna istovremenih korisnika u svjetlu IOS video chat puštanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 03:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GigaOM | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar