utorak, 11. siječnja 2011.

T-Mobile UK reže 'fair use' dodatak na 500MB, šalje kući da gledati online video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/t-mobile-uk-cuts-fair-use-allowance-to-500mb-sends-you-home-t/:
U jednom od najatraktivnijih neosjetljiv najavama u novijoj povijesti PR, T-Mobile UK je svojim korisnicima koji žele skinuti ili potok on-line video na svojim mobilnim uređajima da "osim što se stvari za [njihove] širokopojasni dom." Prijevoznik, jedna polovina od Velike Britanije je najveći operater Sve Svugdje , imao je do sada ponudio jedan od boljih mjesečnu naknadu bavi 3GB podataka potrošnju ograničenje na Android telefone. Još uvijek je, u stvari, jer svoj novi promjene ne dolaze na snagu do 1. veljače, ali se tog sudbonosnog utorak, T-Mo razumijevanje "pravedna uporaba" će se smanjiti do 500MB svaki mjesec - nakon čega točku koju ' ćete još uvijek dobiti za pregledavanje weba i e-mail za besplatno, ali bilo koji video sadržaja vjerojatno će biti predmetom nadoplatu. Nije jasno kako je "takve stvari" će biti obrađene od strane T-Mobile nakon što križ skroman novi prag, niti je jasno hoće li kupci koji su se prijavili za velike bodacious 3GB podataka će biti pušten na slobodu nakon što ovaj novi lockdown na mobilni video na snazi. Godspeed za sve vas.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje T-Mobile UK reže 'fair use' dodatak na 500MB, šalje kući da gledati online video

T-Mobile UK reže 'fair use' dodatak na 500MB, šalje kući da gledati online video prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 01:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor T-Mobile UK | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar