utorak, 11. siječnja 2011.

Sony Ericsson Xperia imena Arc CPU, dubs android 2,4 pojava 'misconfiguration'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/sony-ericsson-names-xperia-arc-cpu-dubs-android-2-4-appearance/:
Xperia Arc je jedan prilično kriška od licitara , zar ne? Mi sigurno nije kad smo dobili priliku da obrađuju jednu za sebe na CES, ali danas smo manje bavi svojim vanjskim i više zainteresirani za ono što se nalazi ispod. 1GHz procesor smo znali već je naveden kao Qualcomm MSM8255 i pridružit će se u dobroj borbi protiv spor nastup Adreno 205 grafički čip. Na prednjoj softver, da slučajno viziranje od Arc s android 2,4 se staviti dolje kao jednostavna "misconfiguration" Sony Ericsson, eksplozija milijuna teorije zavjere oko webu. Jedan ohrabrujuće napomena ovdje je da JI (kinda) priznaje njegovu neslavan rekord s android obnove i obećanja nedavne promjene su ga stavili u "dobru poziciju kako bi bili sigurni da će dobiti Xperia Arc kasnije verzije u pravodobno." Mi ćemo vjerovati kada vam to učiniti, Sony.

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia imena Arc CPU, dubs android 2,4 pojava 'misconfiguration'

Sony Ericsson Xperia imena Arc CPU, dubs android 2,4 pojava 'misconfiguration' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 20:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson Proizvod predate Blog | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar