utorak, 11. siječnja 2011.

ASUS Wavi Xtion gibanje očitavanje sustav upravljanja demoed na CES-u (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS ne može biti nigdje u blizini spreman za Wavi Xtion udariti police u maloprodaji (mi smo sluha Q2 2012), ali to nije zaustavilo našu braću na at Engadget Španjolski od plomba za ruku-na demonstracije na CES. Mi ćemo vas rado poštedio detalje o tome kako to radi, ali u praksi, saznali smo da je prilično sličan Kinect . Nije šokantno s obzirom da PrimeSense je iza oba polja , ali prije svega razlika, čini se, vrijeme reakcije. ASUS 'rješenje je ne sasvim kao lijep kao Kinect, biti sporiji prepoznati i prevesti gibanja u ispitivanju. Naravno, mi ne bismo očekivali proizvod koji je 18 mjeseci iz masovne proizvodnje da se u potpunosti na vrhu svoje igre, ali slobodno glavu na prošlost pauzu da vidi točno ono što mislimo.

Nastaviti čitanje ASUS Wavi Xtion gibanje očitavanje sustav upravljanja demoed na CES-u (video)

ASUS Wavi Xtion gibanje očitavanje sustav upravljanja demoed na CES-u (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 16:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget španjolski | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar