utorak, 11. siječnja 2011.

Mercedes započeo F-Cell Svijet Drive, circumnavigating svijeta na vodik

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/10/mercedes-kicks-off-f-cell-world-drive-circumnavigating-the-glob/:
Mercedes započeo F-Cell Svijet Drive, circumnavigating svijeta na vodik
Gorive ćelije-powered automobili pružaju učinkovitost i vozna svojstva od električnih vozila, a također nudi neograničen raspon tradicionalnih gasoline powered car - uz pretpostavku da možete pronaći mjesto na vrhu off one vodika tenkove. Trenutno to je malo problem, ali Mercedes Benz je kako bi se prikazalo da to nije gotovo kao velika smetnja jer svatko čini se da se. To će biti vožnje B-klase F-Cell modela širom svijeta, s početkom u Stuttgartu i automobilskih dolje u Lisabon, leti preko SAD-a i vožnje preko toga, a zatim po cijeloj Australiji prije nego skakanje brod u Šangaju i vožnje sve na putu diljem Azije, konačno dolaze natrag u Stuttgartu okrenut u istom smjeru su otišli. B-klase F-Cell može pokriti 400 km na tenk, a može se napuniti za oko tri minute. U ovom trenutku nemamo razloga vjerovati da ni Ewan McGregor niti Charlie Boorman će se zajedno za vožnju, ali s obzirom koliko dobro stvari je otišao u Zapisnik obrnuto možda da je za najbolje.

Mercedes započeo F-Cell Svijet Drive, circumnavigating svijeta na vodik prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 10 siječanj 2011 22:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar