utorak, 11. siječnja 2011.

Nexus S prima meego i Ubuntu luka, čini naš štreber osjetila peckanje (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/nexus-s-receives-meego-and-ubuntu-ports-makes-our-nerd-senses-t/:
Moraš ga predati Nexus S . Usprkos bitak souped-up smartphone, to je još uvijek skroman dovoljno da prihvati energiju od microUSB kabel BlackBerry i jednostavno dovoljno da hack da je samo dobio ne jedan, nego dva OS luke . Meego, u svojoj vrlo sirovi i nedovršena forma, pao je na unutarnju memoriju telefona, bez potrebe za bilo koji treperi, a Metoda je uspješno korišten za instalaciju Ubuntu na trenutačni Google admiralski brod. Postoji vrlo malo da je zapravo funkcionalna o meego instalirati u ovom trenutku, ali lopta je započeo valjanja i tu je rezultiralo pitanje koje je okupatorska naše misli upravo sada - bit Nexus S imaju savršeno sjeckan kopiju meego prije ili poslije Nokia oslobađa svoje uređaj za platformu? Odgovori na razglednicu.

[Hvala, Michelle i Brad]

Nastaviti čitanje Nexus S prima meego i Ubuntu luka, čini naš štreber osjetila peckanje (video)

Nexus S prima meego i Ubuntu luka, čini naš štreber osjetila peckanje (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 04:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Techno Bolt | izvor Visoki sadržaja kofeina | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar