utorak, 11. siječnja 2011.

Denso crtica s iPhone volanom zna kada se spava, zna kad si budan (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/denso-dash-with-iphone-steering-wheel-knows-when-you-are-sleepin/:
Smartphone integracije je sljedeća velika stvar koja se događa upravo sada, ali to nije sasvim događa način Denso to radi. Ova je tvrtka nadzornu ploču u budućnosti, sa svojim Prevladavajuće obilježje bića iPhone ugrađen pravo u volan. To vozi infotainment sustav i malim, okruglim LCD gore sa hrpa od widgeta možete odskočiti s dodir s telefona na zaslonu. Najzanimljiviji je onaj koji komunicira sa semaforima da znaš kako brzo ići, ako želite propustiti 'em sve. Ideja je da se uštedjelo gorivo koje ne zaustavljanje i pokretanje, ali mi smo misleći to također može učiniti puno za ublažavanje hipertenzije stope zemlje.

Još jedna stvar crtica mogu učiniti je reći kada ste oko drijemež off. Jedan od tih naprava je šalicu kave koje ste prazni kao što ste uzimajući spava. Svi-viđenje webcam smještenim na vrhu crtica pjesme svoje lice i oči da znate samo kako upozorenja ste. Pasti ispod praga i crtica počinje treptati crvenom. To je vrijeme za spavanje - ili možda više kave, za ime boga.

Nastaviti čitanje Denso crtica s iPhone volanom zna kada se spava, zna kad si budan (video)

Denso crtica s iPhone volanom zna kada se spava, zna kad si budan (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 13:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar