četvrtak, 6. siječnja 2011.

Recon detalje sljedeći-gen GPS iskolačen tehnologije: Android, Bluetooth, beskrajne fantazije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/recon-details-next-gen-gps-goggle-technology-android-bluetooth/:
A vi mislili oni Recon-ljubomora Transcend naočale od prošle jeseni su tople stvari. Istina se javi, oni su još uvijek, ali Recon Instruments planove za budućnost čine danas izgleda stvarno svjetski. Ovdje na HZZ , tvrtka upravo je objavio svoje nove generacije tehnologije, koji bi trebao biti ukorijenjen u svoj sljedeći liniji naočale. Velika vijest ovdje je da je revidirana platforma temeljit će se na Android, omogućujući programerima aplikacije i obrt zauzvrat, vlasnici prilagoditi svoje GPS naočale na načine koje prethodno nisu bile moguće. Osim toga, tehnologija će biti dostupna odvojeno od vlastite tvrtke Naočale, s "snap fit" verzija spremna za rad s Uvex, Alpina i Briko proizvoda. Wearers će tada biti u mogućnosti za navigaciju kroz interaktivni LCD zaslonu u realnom vremenu uz korištenje bežičnog daljinskog, a Recon se nada da bi na kraju obrt prvi par naočala s real-time navigacijski sustav. Također ćete dobiti Bluetooth mogućnosti, omogućujući korisnicima da se povežu sa svojim smartphone i vidjeti njihova glazba playlists, Caller ID i SMS poruka. Šef o prošlosti pauze za punu rundown, i učiniti svoje najbolje kako bi se one ne nada previsoka. Kao da to nije kasno za to već.

Nastaviti čitanje Recon detalje sljedeći-gen GPS iskolačen tehnologije: Android, Bluetooth, beskrajne fantazije

Recon detalje sljedeći-gen GPS iskolačen tehnologije: Android, Bluetooth, beskrajne fantazije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar