četvrtak, 6. siječnja 2011.

Microsoft prvi Windows 7 Telefon ažurirati dolazi ovaj mjesec?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/microsofts-first-windows-phone-7-update-coming-this-month/:
It's no tajna da Microsoft je uznemiren da biste dobili copy / paste funkcionalnost razvalja na Windows 7 Telefon korisnika na dvostruki. U svojim CES keynote sinoć, Steve Ballmer i sam je rekao da bi se uskoro - ali malo savjet na Microsoftovim stranicama ukazuje da bi moglo doći čim ovaj mjesec: URL Microsoft koristi za ažuriranje pojedinosti stranica uključuje "sječanj-update.aspx" u njoj, što mi bismo reći prilično je reći. Naravno, pokrenuti datume neizbježno klizanje, i višegodišnji Microsoft guru Paul Thurrott misli da je za praćenje početkom veljače prije nego što je zapravo ćete doći do korisnika uređaja ... tako da mi ne bi ići otkazivanjem odmor imaš na rasporedu ovaj mjesec samo tako možete biti oko bodova ažurirati čim bude dostupna.

Microsoft prvi Windows 7 Telefon ažurirati dolazi ovaj mjesec? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 10:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar