četvrtak, 6. siječnja 2011.

Šest velikih studija za distribuciju ultraljubičastog naslova do sredine godine, hardver doći kasnije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/six-major-studios-to-distribute-ultraviolet-titles-by-mid-year/:
UltraViloet osnivača
Neki dana naš san o bitak u mogućnosti to bdjeti ništa, bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem zaslonu izgleda kao da nikada neće dogoditi, ali ostali dani su kao i danas. Da, danas svaki veliki studio, osim Disney, najavio da će početi distribuirati filmove koji će raditi s bilo kojim ultraljubičastih uređaja, softvera ili usluge. Mi smo naučili na HD podcast Engadget da to znači da ako kupite film u jednom smjeru (DVD, VOD, hotel PPV, što god) možete ga pogledati na pravedan o bilo koji drugi, bez plaćanja ponovno. PC softver i ažuriranja za postojeće uređaje se očekuje da će početi rolling out kasnije ove godine - toliko za lansiranje u 2010 - ali mi ćemo morati pričekati za HZZ-a iduće godine kako bi saznali o svim našim gadgeta koji ne mogu, ili je osvojio 't, biti obnovljeno. Naravno, samo san će se ostvariti ako je sve i svakoga pristaje na igru, i dok smo jako daleko od pronalaženja ako naše medijske potrošnje fantasy će ikada ostvariti, popis od 60 tvrtki koje su već obećali vjernost je Tko je tko među medijskim divovima i elektronike.

Nastaviti čitanje šest velikih studija za distribuciju ultraljubičastog naslova do sredine godine, hardver doći kasnije

Šest velikih studija za distribuciju ultraljubičastog naslova do sredine godine, hardver doći kasnije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 01:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar