četvrtak, 6. siječnja 2011.

ThinkGeek Joystick-donosi arkada stil zabave na vaš inače svjetski tableta igračko iskustvo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/thinkgeek-joystick-it-brings-arcade-style-fun-to-your-otherwise/:

Vidjeli smo mnogo arkada stil joysticka za video igre konzole tijekom godina, a trend je stvaranje svoj put do tableta na tržištu. ThinkGeek Joystick-On pridaje na svoj tableta ekran u poziciju po vašem izboru, tako da možete igra na svoj sjajni novi škriljevca u izrazito retro način. Joystick je all-aluminij, radi sa bilo koju igru koja ima jastučić na zaslonu kontrole, a ne njegova stvar bez korištenja baterija. Ne znamo kako je uređaj zapravo pridaje prikaz, ali znamo da je to više estetski ugodan od drugih taktilne kontrolu rješenja koje smo vidjeli na CES-u ove godine. Joystick-Ona će trošak $ 24,95 i biti dostupna do kraja siječnja, pa ako old-school gaming je vaša stvar, check out demo video nakon pauze.

[Hvala, Jessica]

Nastaviti čitanje ThinkGeek Joystick-donosi arkada stil zabave na vaš inače svjetski tableta igračko iskustvo

ThinkGeek Joystick-donosi arkada stil zabave na vaš inače svjetski tableta iskustvo igranja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar