četvrtak, 6. siječnja 2011.

Sony Ericsson: nema OS ažuriranja za Xperia X10 izvan Android 2.1, to je bolje od 2,2 ionako

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/sony-ericsson-no-os-updates-for-xperia-x10-beyond-android-2-1/:
Farsa koja je Sony Ericsson bungled, odgođen , i zasluženo maligned Android nadogradnju priča za X10 obitelj Xperia dolazi dostojno blesav kraj. Ispitivala Android Zajednice o mogućnosti Froyo (Android 2.2) nadogradnju za svoj početni skup od android mobitela, SE tim je upravo izašao i priznao da će biti bez budućnosti OS nadogradnje, barem u smislu android iteracija. X10, X10 i X10 Mini Mini Pro nisu napušteni, a ne na sve, ali samo softver poboljšanja možete gledati prema naprijed da će doći izravno za Sony Ericsson. Tvrtka jedva vidi da je loša stvar, međutim, sudeći po nedavnim cvrkut najavljuje svoje uvjerenje da je SE-prilagođeno Eclair okus bolji od Google netaknute Froyo. Mi bih prosvjed, ali ono što je koristiti?

Sony Ericsson: nema OS ažuriranja za Xperia X10 izvan Android 2.1, to je bolje od 2,2 ionako prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 10:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Zajednice , @ SonyEricssonUK (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar