četvrtak, 6. siječnja 2011.

Sony Ericsson Xperia Arc Reality Prikaz vs Mrežnica Prikaz ... borba!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/sony-ericsson-xperia-arc-reality-display-vs-retina-display-f/:
Sony Ericsson ne se sramiti o hyping Xperia Arc 's novom realnošću prikaza, pa smo, naravno, morao uzeti glavu-to-head shot s 4's iPhone Mrežnica Prikaz. Oni su zapravo usporediti sasvim dobro u osobi, iako Arc je zapravo isti 854 x 480 rezolucije kao Droid X - svakako možete vidjeti neke piksela izbliza, ali budući da je ploča kose manji od X na 4,2 inča, piksel gustoća je malo tighter. Pravi buka iza stvarnosti Display Arc-a Bravia Engine, koji Sony tvrdi će poboljšati boja i detalj kao i na Bravia televizora, ali nismo dobili da igraju s njim previše izvan pronalaženju opcija u postavkama da biste ga isključili. Mi očito ćemo biti duboko ronjenje na da kad smo zabiti pregled jedinica, ali za sada provjeriti makro pucao i usporedba Droid X nakon pauze.

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia Arc Reality Prikaz vs Mrežnica Prikaz ... borba!

Sony Ericsson Xperia Arc Reality Prikaz vs Mrežnica Prikaz ... borba! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 00:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar