četvrtak, 6. siječnja 2011.

Canon PIXMA MX882 hands-on: all-in-one s velesile

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/canon-pixma-mx882-hands-on-an-all-in-one-with-superpowers/:
Pisači ne često se nas vruće i smeta, ali Canon je PIXMA MX882 svakako nas je zaintrigirala. Glavnom turniru je da su dvostruku funkciju panel up front, koji kombinira 3-inčni LCD s jedinstvenim tvrdih tipki koje su dinamički prikazuje ispod koje se mijenjaju ovisno o tome što funkciju pokušavate pristupiti. Na primjer, kad idete poslati faks, oni pretvoriti u tipkovnicu, i promjenu drugih srodnih gumba ako želite kopirati ili skenirati. Na vrhu toga, to je dobio potporu za IOS i Android Canon ispis fotografija aplikacije, kao i izgrađen-in WiFi i Ethernet. Kako bi se dodatno zasladiti posla, to je dobio obostrano skeniranje i ispis sposobnosti, uz pet zasebnih spremnika s tintom u boji tako da ako vožnji iz jedne boje, ne morate zamijeniti cijelu stvar. Oh, nije mi spomenuti to košta manje od 200 $? Da, mi ti rekao da je bio dobar.

Canon PIXMA MX882 hands-on: all-in-one s supersila prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 02:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar