četvrtak, 6. siječnja 2011.

Novi Sony Blu-ray playeri su brže nego ikada, postoji još jedan prijenosni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/05/new-sony-blu-ray-players-are-faster-than-ever-theres-even-a-po/:
Sony prijenosni Blu-ray player
Sony nastavlja gurati Blu-ray playeri naprijed s četiri nova igrača za 2011 rasponu od $ 150 do $ 250 i sve broda u prvoj polovici godine. BDP-S780 moli najvišu cijenu svoje braće, ali za koje ste također dobili mogućnost korištenja 720p kamere na Skype sa svojim prijateljima i to čak i pretvara 2D u 3D sadržaja. Cijelu liniju podržava novi mediji daljinski za iPhone i Android telefone, i Android verzija čak je glasovno upravljanje. Također, nova ove godine je 10,1-inčni WSVGA portalbe Blu-ray player s 5-sat baterija koja je postavljena na brod u proljeće za 300 dolara. Na kraju postoji pobio sustavima kućnih kina sportske Blu-ray playera, ali ako ste stvarno zainteresirani za njih, morat ćete pročitati kroz press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Novi Sony Blu-ray playeri su brže nego ikada, postoji još jedan prijenosni

Novi Sony Blu-ray playeri su brže nego ikada, postoji još jedan prijenosni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5 siječanj 2011 23:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar