četvrtak, 6. siječnja 2011.

Eye-Fi-a Direct Mode hands-on: od kamere do tableta u sekundi (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/eye-fis-direct-mode-hands-on-from-camera-to-tablet-in-seconds/:

Moramo reći, mi prilično si pumpa oko Eye-Fi novi Direct Mode , i to ne samo zato što je besplatno - CEO Jef Holove nam je pokazao kako je njegov wireless SD kartice mogu pucati "snapshots" iz point-and-shoot fotoaparat izravno na Samsung Galaxy kartica, i to izgleda kao povjetarac. Nakon što je besplatno ažuriranje pokreće kasnije ove godine, samo ćete morati preuzeti Eye-Fi app, i odaberite Eye-Fi X2 karticu iz popisa na trajno ih par - puno kao što su Bluetooth ili WiFi pristupnu točku - i onda kad god pucati unutar raspona, slike automatski će duh se na svoj Android, a mogu ih poslati na Picasu ili Eye-Fi Pogled od tamo s dodatnim mlazom. Vidi Direct Mode odraditi svoj stvar u video gore.

Eye-Fi-a Direct Mode hands-on: od kamere do tableta u sekundi (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar