četvrtak, 6. siječnja 2011.

Napadač integriranom zaslonu kaciga ima nešto za reći o tome Stara izreka "ako izgleda mogla ubiti '...

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/striker-integrated-display-helmet-has-something-to-tell-you-abou/:
Mi smo rekli u prošlosti da je naša sredina, mržnjom ispunjene izgleda mogao ubiti, ali mi nikada nije uzeo to doslovno. Sada, ako britanski BAE Systems ima svoj put, koji fraza ozbiljno mogao imati potpuno novi smisao. Tvrtka je razvila RAF kacigu koja će omogućiti pilotima za implementaciju i usmjeriti svoje oružje okretanjem glave. To sve zvuči nevjerojatno užasavajuće i futuristički, naravno, ali tehnologija koja omogućuje novi gadget je prilično intenzivan, kao dobro. Kaciga je opremljen optičkim glave tracker, sa ciljevima iskakanje gore u vizir, koji pruža navodno vrlo precizan projektil požara s niskim latencije, u bilo koje visine. Sustav je opsežno testiran na Eurofighter Typhoon, ali je modularan u styling, tako da se može postaviti na mnogim sustavima. Nema riječi o tome kada će ovaj tech vidjeti stvarnu akciju, ali imamo rezerve, pa se nadamo da su uzeti svoje vrijeme.

Napadač integriranom zaslonu kaciga ima nešto za reći o tome Stara izreka "ako izgleda mogla ubiti '... prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 07:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Daily Mail | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar