četvrtak, 6. siječnja 2011.

Razer Switchblade: 7-inčni džep igre koncept puše naše umove šest načina od nedjelje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
Nešto najljepše što dolazi iz HZZ-a 2011 ? Show još nije gotovo, ali smo bez straha reći da Razer je Switchblade je uređaj pobijediti. Prije nego što idete uzimajući vaše nade, moramo (na žalost) ističu da je ovo ovdje ručni gaming je samo koncept, ali s obzirom da je Toshibin Libreto W105 je napravio za pohranu police ( ako već za trenutak ), mi smo u nadi i molim da Switchblade također mogu pronaći svoj put do proizvodne linije. Malo se zna o uređaju sama, ali Razer je to zamislio koristeći par 7-inčni multitouch zaslona, kao i sloj taktilne, dinamičke tipke na donjem ekranu. Slično kao Optimus Maximus u prošlosti, ova tipkovnica će omogućiti igračima da se različitim ekranima ispod ovisno o naslovu, pa čak i unutar igre, možete zamisliti tipke prebacuje na račun za različite POVs, razinama, scenarije, itd. Interno, koncept temelji se oko procesor Intel Atom, ali nema riječi o tome kakav GPU će raditi uz to. Nažalost, Razer-a ne želi razgovarati pie-in-the-sky detalje kada je u pitanju cijena i oslobađanje, ali ako četiri milijuna komentari prikazuju ispod prosjačenja i zalaganje za tvrtke iskoristiti ovu komercijalne ...

Nastaviti čitanje Razer Switchblade: 7-inčni džep igre koncept puše naše umove šest načina od nedjelje

Razer Switchblade: 7-inčni džep igre koncept puše naše umove šest načina od nedjelje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 11:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Razer | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar