četvrtak, 6. siječnja 2011.

GM ulaže 5 milijuna dolara u mat, kaže bežični punjenje na čelu Volt u 2012

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/gm-invests-5-million-in-powermat-says-wireless-charging-headed/:
GM bi mogao podnio zahtjev za stečaj povratak u 2009, ali mnogo se toga promijenilo od tada. GM-ov pothvat grana sada očito ima dovoljno gotovine u banci da ispadne pet milijuna na višegodišnje komercijalni sporazum za mat bežičnog punjenja tehnologiju . Uvjeti toga sporazuma dati GM mogućnost pretvoriti svoja ulaganja u kapital ulog u prvih šest mjeseci i dati GM isključivu upotrebu mat tehnologija za jednu godinu u vozila u svijetu. Nakon toga, Volt je prorezom biti jedan od prvih vozila prima nove tehnologije i prototip verziji s punjenja tepisi u prednje konzole i stražnjem sjedalu će biti prikazan ove godine na CES. Međutim, automaker je nesiguran o tome što drugi modeli će dobiti mat nadogradnje. Micky Bly, čelnik GM-električni automobil razvoja, izjavio je međutim da je početni testovi ne otkrivaju bilo značajnih problema s portanje tehnologije u vozila, što je dovelo GM pucati za pokretanje komercijalne integracije negdje u 2012. Automaker nije zaboravio svoje investitor ipak i nada se drugi proizvođači će se pridružiti bežičnog punjenja bandwagon da pomažu u smanjivanju troškova nakon što je njihov ekskluzivni razdoblje završava.

GM ulaže 5 milijuna dolara u mat, kaže bežični punjenje na čelu Volt u 2012 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 02:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo News | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar