četvrtak, 6. siječnja 2011.

Nyko's CES 2011 gaming periferni lineup: intercooler STS, Perfect Shot Pro, i još mnogo toga

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/nykos-ces-2011-gaming-peripheral-lineup-intercooler-sts-perfe/:
Patiti od igranja ovdje na godišnjem Consumer Electronics Show? Da, mi ćemo uzeti da. Nyko 'samo je otkrio ručna kolica puna novih robe preko pora na ovogodišnjem izdanju show, a mi smo dobili osjećaj da PlayStation Move vlasnici će posebno biti zadovoljni s onim što je na ponudi. Za PS3, outfit je otkrila da je njen Raven Standard and Raven Alternative su kontroleri utovar sada za 34,99 dolara po komadu, što je 2 - / 4-port za punjenje. Premještanje na noviju robu, Power Shot za potez je moderan pušku privitak (vidi gore) za Sony igrati na prijedlog igre, s MSRP to nije konačna i sasvim projicirane puštanje datum od ožujka 2011. Osim toga, tu je pištolj poput Perfect Shot za Move (također utovar ožujka po cijeni koja je TBD), a ako ste u potrazi za sličnim punjenja rješenje za svoj Xbox 360, Punjenje baze S će učiniti upravo to za 24,99 dolara.

Comically dovoljno, ove godine obilježava povratak zloglasnog intercooler, ali nadamo se OPS verziji neće uzrokovati vaše Xbox 360 S za ići gore u plamenu . Za one koji vole riskirati, to će pogoditi maloprodaji sljedeći mjesec za $ 19.99. Zatvaranje stvari je savršen Snimljen Pro za Wii, koji je revamped verzija originalnog Perfect Shot koja sadrži vibracije podršku, to će brod u travnju za desno oko 20 dolara. Šef o prošlosti pauze za puni puštanje, ili provesti nekoliko dragocjene minute kopanje u oku bombon u nastavku. Ili oboje.

Nastaviti čitanje Nyko's CES 2011 gaming periferni lineup: intercooler STS, Perfect Shot Pro, i još mnogo toga

Nyko's CES 2011 gaming periferni lineup: intercooler STS, Perfect Shot Pro, a više prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 06:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar