četvrtak, 6. siječnja 2011.

Apple patenta sugerira još moguće geste za iPod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/apple-patent-application-suggests-yet-more-possible-gestures-for/:
Apple je već stavio neke osnovne gesta kontrole koje ćete koristiti na svojoj šestoj generaciji iPod nano , ali nedavno objavljene prijave patenta sugerira da je svibanj imati neki grander dizajnira za ne-izgleda sučelje vrsta. Kao što možete vidjeti gore, Appleov koristeći nano u svojim ilustracijama za patent, ali stvarna tvrdi sugeriraju da geste bi nužno ne zahtijevaju ekran na sve - možda za nešto slično leđa-side sučelje koje također okrenut prema gore u primjeni Apple patenta? Što se tiče gestama sebe, očito bih uključivati stvari kao što su jednu slavinu za zaustavljanje ili igrati, dvostruki taknite preskočiti naprijed, trostruki taknite preskočiti natrag, te kružnim pokretima za kontrolu glasnoće. Naravno, da navedeni patentna prijava objavljena u 2007, a mi smo još vidjeti ništa rezultat od njega, tako da možda ne želite da zadržite dah za ovaj jedan ili.

Apple patenta sugerira još moguće geste za iPods prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 03:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar