četvrtak, 29. rujna 2011.

Živio Samsung Taylor: prototip uređaja za primanje Mango?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/long-live-the-samsung-taylor-prototype-device-to-receive-mango/:
Držite gleda na Microsoft "Gdje je moj Windows Phone Update" stranica, zabrinuti da svibanj nikada Mango to učiniti na svoj ​​WP7 uređaj ? Vi svibanj biti utješiti čuti da čak i Samsung Taylor - beta uređaja dodijeljena devs prošlog ljeta da je dobio ostavi u mraku kada je došao oko NoDo - navodno prima osvježiti za Windows Phone 7,5 , zaključi da je raspon uređaja obuhvaćena prema godišnjem remontu je prilično širok. To nije napravio službeno, ali iznad zaslona je postavljen na Facebook zida Microsoft zaposlenika (koja je kasnije skinuta), nudeći čvrste naznake da se ideja nije previše napregnut. Ako ste jedan od nekoliko sretnika imati prototip slušalice u svom posjedu, biti na vidikovcu i držati nas upoznati ako Mango dolazi kucati na vrata. Svatko drugi bi trebao osjećati ugodno znajući da, ako Taylor može dobiti, to je vjerojatnije da je svaka druga Windows Phone može previše.

Živio Samsung Taylor: prototip uređaja za primanje mango? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 05:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPowerUser | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar