četvrtak, 29. rujna 2011.

Gibson Firebird-a X robota gitaru napokon spremni za brod nakon vrlo, vrlo dugo kašnjenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/gibsons-firebird-x-robot-guitar-finally-ready-to-ship-after-a-v/:
Gibson Firebird X
Kao Droid Bionic od gitare svijeta, Firebird X najavila skoro godinu dana, prepun hrpe impresivna tehnologija, i ​​kasniti toliko puta da je gotovo svatko zaboravio da postoji. Pa, 30. rujna Firebird X konačno će se početi filtriranje u maloprodaji kanala, a prekomjerne cijene 5570 dolara, u svom izboru ili Redolution od Bluevolution završi. Na brodu su boatload učinaka, kao i automatizirani tuner, koji smo došli da očekujete od tzv "robot gitaru" serije. Pure-analogni obradu zvuka motora je također otvoren za programere , čime vlasnici dodati na nove efekte i zvukove niz cestu. No, dosta s našim lutanju. Znate drill, galerija u nastavku i PR nakon prekida.

Galerija: Gibson Firebird X

Nastaviti čitanje Gibsona Firebird X robota gitaru napokon spremni za brod nakon vrlo, vrlo dugo kašnjenje

Gibson Firebird-a X robota gitaru napokon spremni za brod nakon vrlo, vrlo dugo kašnjenje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. rujna 2011 23:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar