četvrtak, 29. rujna 2011.

Panasonic nam pokazuje svoju nježniju stranu, uvesti trio high-tech robota pomagače

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/panasonic-shows-us-its-softer-side-intros-trio-of-high-tech-rob/:
Nemoćne osobe u Japanu se čega bojati kada je u pitanju pomoć njega - osim možda za robota pobunu. Od zemlje koja nam je dao Robo-skrb medvjed , dolazi tri nova milosrdan tech rješenja za starije skrb uzimanje ljubaznošću Panasonic . Prikazano od prije u listopadu ove godine na 38. Međunarodnom kućne njege i rehabilitacije izložba u Tokiju, elektronika div je ažuriran svoje trenutno in residence lijekove prodavač s HOSPI-Rimo - osvježeni dizajn koji povezuje "iznemogao [i onih s] smanjene pokretljivosti" liječnicima, obitelji i prijateljima putem svojih HD između lice. I samo zato što ste ostati kod kuće, to ne znači da tvrtke za kosu-pranje bot ne mogu vam pomoći da dobijete vaše kose učinio, i slušati vas žaliti kako djeca ne dolaze vidjeti više. Za komad de pomoć, Panasonic je također otišao i modded krevet koji je više nego što se čini - doslovno, kao što je pretvara u električni invalidskih kolica za vas jurnuti oko kuće. Moramo ga predati tech odijelo, naše posljednje dane počinju gledati prilično sječivo.

Nastaviti čitanje Panasonic nam pokazuje svoju nježniju stranu, uvesti trio high-tech robota pomagače

Panasonic nam pokazuje svoju nježniju stranu, uvesti trio high-tech robotskog pomoćnika prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. rujna 2011 22:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Technabob | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar