četvrtak, 29. rujna 2011.

Kyocera Duramax spreman za početni udarac Trk Direct Connect usluga 2. listopada za 70 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/kyocera-duramax-ready-to-kickoff-sprints-direct-connect-service/:
Svi galama oko Sprint novi CDMA-temeljen Direct Connect uslugu nije uzalud, jer sada napokon Network potvrdio je da će doista biti pokretanje u ograničenom broju tržišta ove nadolazeće nedjelje, sa širim ekspanzija dolazi početkom 2012. Da biste se stvari počele, međutim, mreža treba imati telefon ili dva koji su tech izgrađen u, zar ne? Kyocera Duramax će primiti čast biti prvi telefon za rad s novim planovima, te će biti certificirani 810G vojno-standardni preklopni telefon s kamerom 3.2MP, stereo Bluetooth, 2.5mm jack za slušalice (ne slovoslagač) i Dura-gumom kućište. Što je Kyocera Duracore i Motorola admiral ? Oni su još uvijek predstojećim, ali Sprint samo spominje da su oba uređaja dolaze iz prije kraja godine. Prije, to bolje ovdje, zbog nedostatka mogućnosti ne može biti prodajna mjesta za novi servis. Gnjidama istrajan-detalji su u pegler nakon prekida.

Nastaviti čitanje Kyocera Duramax spreman za početni udarac Trk Direct Connect usluga 2. listopada za 70 dolara

Kyocera Duramax spreman za početni udarac Trk Direct Connect usluga 2. listopada za 70 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. rujna 2011 19:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar