četvrtak, 29. rujna 2011.

Službeni Flickr App dolazi za Android

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cry8sKY1Pbo/:
flickrappp

Budući da je Android korisnika, kao i Flickr korisnika je opasan teritorij za prilično dugo vremena sada. Tu je bilo službenih aplikacija, te treće strane one nisu previše vruća. Srećom za nas, Yahoo napokon je pao Flickr app koji ne samo da ima svoju službenu blagoslov, ali ne sisanje na sve.

To je prilično potpuno opremljenog, a ne samo Fotostream preglednika. Možete, naravno, pogled na svoje slike ili onih drugih, a iskustvo je ugodno i Flickr-y. Možete čak i izravno preuzeti pune veličine slike na e-mail ili koristiti kao pozadinu. App počinje u svoje aktivnosti potok, međutim, gdje je svoje nedavne favorite i tako dalje su prikazani. Naravno nitko ne voli moje slike, ali pretpostavljam više ostvariti fotografi će pozdraviti jednostavan pristup na nedavne komentare i favorite.

Tu je lijepo malo kamera app tamo, previše. Možete birati različite omjere aspekta, primijeniti i filtre (nazvan po mjestima i nesavršeno zastupljene u izborniku), dodati detalje, i poslati izravno na socijalnim mrežama ili e-mail adrese. I, naravno, idu izravno u svoj Flickr račun. Evo jedan sam uzeo za demonstraciju svrhe. To je "Java" filtar primijenjen.

Nije Instagram-ubojica na bilo koji način, ali opet, Flickr ljubitelje će vam se svidjeti. Nažalost, ne možete dodati seta, koji će biti pri ruci za čuvanje vaš mobilni snimke odvojeno od svoje "stvarne" slike.

To je solidan mali app ako imate bandwith za to (možda želite koristiti Wi-Fi) i ne trebaju bilo više naprednih značajki kao što su grupe i zbirki. Nadam se da će proširiti zajednice dio malo više u sljedećem izdanju. Više screenshot i info mogu se naći u android tržište . App samo se zove "Flickr" i objavio Yahoo Inc, u slučaju da se ne prikazuju za pretraživanje odmah.



Nema komentara:

Objavi komentar