četvrtak, 29. rujna 2011.

Island dobiva podatkovni centar za pozivanje vlastite, još uvijek vjeruje u vile

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/iceland-gets-a-data-center-to-call-its-own-still-believes-in-fa/:
Kažete Island , odmah smo da Eyjafjallajokull - i ne, nismo imali narcoleptic kolapsa na tim vrlo tipke. Prošlo je više od godinu dana budući da vulkan swept naslove i prekinut zračni promet, pružanje izvana s iskrivljenu percepciju zemlje geološki postojanost. Pa, mrzitelji pripremiti da bi služio, jer Verne Global je postavljanje podatkovnog centra shop u domovini određene labuda koji nosi pop Pixie, i utjecati obilje obnovljivih izvora na gotovs. Da biste to učinili, tvrtke ugovorene u Velikoj Britaniji se temelji Colt Grupe izgraditi odvojene dijelove svojih planiranih podatkovnog centra i put'em sve zajedno na mjestu bivšeg NATO baza - izabran za njegova očita stabilnost. Položaj je idealan u tom regiji, naravno, super bi climate'll poslužitelju temperaturama, uz pružanje centar s jeftinim hidro i geotermalne energije. Očekujte farme podatke koji će se gore i trčanje u Keflavik u listopadu ove godine, kada je trebao biti dovršen - s blagoslovom mali ljudi, naravno.

Island dobiva podatkovni centar za pozivanje vlastite, još uvijek vjeruje u vile prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 14:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar