četvrtak, 29. rujna 2011.

Google i Samsung objaviti 11. listopada Događaj: Nexus premijer predstojeći

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9VP6CHUz2y4/:
samsungunpacked

Izgleda da čekati nedostižan Nexus premijer svibanj uskoro biti više. Samsung je upravo počeo šalje poziva za posebne Samsung / Google slučaju da je se održava 11. listopada u 11:30 u San Diegu. Tema nije na popisu, ali poziv kaže vidjet ćemo ", što je novo iz Android".

Premijer, koji je navodno mjesecima, ali je još uvijek nepotvrđena, očekuje se da će prvi uređaj radi sladoled Sendvič - sljedeći veliki Android ažurirati, koji će ujediniti za "mobilne" Gingerbread OS s 'tablet' Honeycomb.

Također se očekuje da bude zvijer naočale-mudar, s dual-core procesor, 4,5 "ili 4,65" zaslonom , i 4G. Oh, i moja omiljena glasina: da je trebao biti pokrenut na Verizon je vrhunska 4G mreže.

Google Nexus linija telefone, koji su uključeni Nexus One i Nexus S prije sada, su jedinstveni u tome što dolaze s 'Vanilla' Android, bez nosača ili OEM izmjene. Oni također obično prvog uređaja da biste dobili ažuriranja kao oni objavio android tima.

Ive 'bio koristeći Nexus One kao moj primarni telefon za gotovo dvije godine i sada su također se koristi Nexus S intenzivno - obojica su bili izvrsni, a ja nisam očekivao premijer razočarati (iako sam malo zabrinut glasine veliki zaslon veličine).

Osim Nexus predsjednika, događaj svibanj dobro lice druge Samsung je Android uređaja - možda ćemo vidjeti Nexus tablet kao dobro.


Tvrtka: Google
Web stranica: google.com
Pokretanje Datum: 9. srpnja 1998
IPO: NASDAQ: GOOG

Google nudi pretraživanje i usluge oglašavanja, koji zajedno cilj organizirati i ostvaruju u svijetu informacija. Osim dominan

Nema komentara:

Objavi komentar