četvrtak, 29. rujna 2011.

Plantronics uvesti Marka M155, njegove najlakši Bluetooth slušalice za smartphone korisnici

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/plantronics-intros-marque-m155-its-lightest-bluetooth-headset-f/:
Uz pružanje hands-free pogodnost za mobilne korisnike u pokretu, Bluetooth slušalice služe kaznu svrhu luđaci, dajući im nešto točke kada oni luta napreskok za sebe. Sada, najnoviji prinos od Plantronics donosi veću udobnost i stil na obje vrste korisnika. Marka M155 najavljuje tvrtke najmanji i najlakši slušalice do danas, koji teži samo 7 grama - otprilike težina kemijsku olovku. Dizajniran posebno za Android i iOS telefoni (iako naširoko kompatibilan s više), M155 nudi glasovno navođenje uparivanje pomoć, prilagođene aplikacije i sposobnost da odgovorite ili ga ignorirate pozive s verbalnim naredbama. Štoviše, svi kupci će dobiti jednogodišnju pretplatu na tvrtke Vocalyst servis, koji nudi mogućnost slanja e-pošte, ažuriranje Twitter, provjeravanje vremenske prognoze, slušati novosti i više - sve ruke slobodne. Dostupan u Jet Black ili arctic bijela, Marka M155 će u maloprodaji za oko $ 60 i dostupna je za pre-red od danas.

Nastaviti čitanje Plantronics uvesti Marke M155, njegove najlakši Bluetooth slušalice za smartphone korisnici

Plantronics uvesti Marka M155, njegove najlakši Bluetooth slušalice za smartphone korisnici prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar