četvrtak, 29. rujna 2011.

RIM detalje Android kompatibilnost, aplikacije pisane s NDK vidjeti kanadskim vizama odbio

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/rim-details-android-compatibility-apps-written-with-ndk-see-can/:
Dok ste nesumnjivo svjesni da playbook će dobiti mogućnost da pokrenete android aplikacije u nekom trenutku , RIM je došao s čistim specifičnosti kao one koji će se izvoditi na najvećem BlackBerry. Prema Thinq, inženjera iz tvrtke Canuck potvrdio je da je nadolazeći kompatibilnost sloj neće podržati aplikacije pisane s NDK - znate, roba pisane u C, umjesto tipičnih jedan do dva Java / Dalvik bušiti. Također, na sjeckanje blok su one koje uključuju Google Maps, u app naplatu ili Mountain View teksta u govor motora. Slično tome, žive tapete i aplikacije koje koriste VoIP ili imaju više od jedne djelatnosti povezane s lanser su također na izlasci. To je bilo odlučeno onda: ne očekujte fantastične jato od aplikacije da bi se lakat skok Bez masti, što ako smo iskreni, je o pravu s obzirom na ostale vijesti iz Waterloo .

RIM detalje Android kompatibilnost, aplikacije pisane s NDK vidjeti kanadskim vizama odbio prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 02:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileBurn | izvor Thinq | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar