petak, 9. rujna 2011.

Windows 8 će isporučiti Hyper-V virtualizacije tehnologije za sve, napredni korisnici radovati

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/windows-8-will-deliver-hyper-v-virtualization-tech-to-all-power/:
Hyper-V
Čujte ovo štreberi? Windows 8 će se brod sa Hyper-V virtualizacije softver integriran u OS. Do sada Hyper-V je ograničena na Microsoft server proizvodima, ali sada potrošači (hoće li njega ili ne) će biti u mogućnosti da se vatra virtualnih strojeva, bez potrebe za preuzimanje VirtualBox ili nekim drugim VM softverski paket. Sada, prosječna osoba vjerojatno neće previše briga, ali moći će korisnici biti oduševljeni. I, ako virtualizacije se može integrirati bez problema bi se poboljšala sigurnost (kroz sandboxing) i kompatibilnost s postojećim aplikacijama (recimo, preko uključen XP licence), to bi mogao biti veliki blagodat za povremeni korisnici - čak i ako oni ne shvaćaju da je tamo . Za više pojedinosti o Hyper-V iz Windows 8 devs, uključujući i lijepo demo video, check out na link izvor.

Windows 8 će isporučiti Hyper-V virtualizacije tehnologije za sve, napredni korisnici radovati prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. rujan 2011 20:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ekstremni Tech | izvor Izgradnja Windows 8 | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar